Fromanteel

Op zoek naar een klassiek, maar toch stoer, sportief en eigentijds herenhorloge? Dan moet u zeker eens naar de collectie Fromanteel herenhorloges kijken! Het begon allemaal met een klokkenmaker en zijn drie zoons, in de 17e eeuw op de Dam in Amsterdam. Tot deze tijd was het alleen nog maar mogelijk om uren en minuten af te lezen op een klok, maar deze 4 mannen maakten het mogelijk om ook seconden aan te geven, een ware revolutie in de klokkenwereld.

Door het enorme succes van deze klokken was het mogelijk om 2 nieuwe zaken te openen en zo kreeg Fromanteel ook naamsbekendheid in Londen en Newcastle. Tot de dag van vandaag staan de Fromanteel horloges bekend om hun enorme precisie en prachtige afwerking. Wanneer u kiest voor een Fromanteel horloge weet u zeker dat u een tijdloos horloge zult dragen wat de aandacht van velen zal trekken en wat uw outfit compleet maakt.
Verschillende series vormen samen de Fromanteel horlogecollectie. Sportief, klassiek of stoer? Dit merk is er zeer goed in geslaagd om deze verschillende stijlen in zijn horlogecollectie te verwerken zodat er voor ieder een Fromanteel horloge naar zijn smaak zal zijn. Alle Fromanteel horloges zijn voorzien van het ‘Swiss made’ label. De horlogebanden zijn gemaakt van leer van hoogwaardige kwaliteit wat ervoor zorgt dat het geheel een luxueuze uitstraling krijgt.