Edox

Het Zwitserse horlogefabriek Edox opende zijn deuren in 1882 en geniet internationale bekendheid gefundeerd op de pijlers van hoogwaardige kwaliteit, ingetogen stijlvolle vormgeving opvallend vanwege de extreme aandacht die is besteed aan detail.

Een rijke historie aan gecompliceerde mechanische uurwerken en geavanceerde quartztechniek zoals ’s werelds platste uurwerken zijn tot op heden nog steeds ruim vertegenwoordigd. Een goed gekozen horloge accentueert de mode die u draagt en daarmee de persoon die u bent, vrouwen zijn voornamelijk gevoelig voor de esthetiek van het horloge, mannen hebben ook een passie voor de techniek van Edox horloges.

De collectie van Edox is er één om van te genieten. Of het nu gaat om de stijlvolle Les Bémonts collectie, de sportieve Class-1 of het strakke design van de Les Vauberts, alle Edox horloges zijn met dezelfde precisie gemaakt, hebben een prachtige afwerking en zijn voorzien van het Zwitserse kwaliteitsuurwerk.

Al jaren is Edox de official timer van een aantal wereldkampioenschappen waaronder de class 1 high-power speedboat racing en de World Rally Competition dat wordt gevolgd door een miljoenen pulbiek. In deze wereldcompetities draait het om tijden en techniek, hetgeen waar Edox voor staat. Prijs: € 500,- tot € 8000,-