Boccia Titanium

Boccia staat bekend als het nummer 1 merk op het gebied van titanium sieraden. Titanium sieraden zijn sieraden die gemaakt zijn uit titanium. Het maken van titanium sieraden heeft een aantal voordelen. Zo is titanium sterker dan staal, lichter om te dragen en heeft u geen last van allergie wanneer u titanium sieraden of horloges draagt.

Boccia is ook al jarenlang een trendy horlogemerk. In de afgelopen jaren heeft de onderneming zich daarnaast toegelegd op het ontwikkelen van een grote sieradencollectie voor een brede doelgroep. En het resultaat mag er zijn. De sieraden zijn perfect te combineren met de horloges, waardoor aantrekkelijke sets ontstaan. Ook in Nederland heeft Boccia een sterke marktpositie. Het merk heeft zijn weg naar de consument duidelijk weten te vinden, en is bij de betere juweliers te bezichtigen.

De Boccia Time & Jewels-collectie bestaat uit stijlvolle horloges en sieraden voor modieuze mensen. De inbreng van designers als Jeff Miller uit New York, Michael Qvortrup uit Kopenhagen en Minuca S. Casadevall uit Barcelona geeft de Boccia-collectie een internationale uitstraling. De collectie is eigentijds, dynamisch en jong. De kwaliteit komt – behalve in het gebruik van uitzonderlijke grondstoffen – tot uiting in de perfecte afwerking.