Blog Layout

BLOG

 

Juwelier Asbroek bestaat 15 jaar!

 

Leuk stuk in de krant (de Wiezer):


RIJSSEN – In hartje Rijssen, aan de Grotestraat 11, schittert Juwelier Asbroek al 15 jaar lang als dé plek voor sieraden en horloges. Ter ere van dit jubileum trakteert het bevlogen echtpaar Karin en René Asbroek haar gewaardeerde klanten op een feestelijke maand vol kortingen en prijzen.


Vanaf maandag 5 februari tot en met zaterdag 24 februari kunnen klanten profiteren van een exclusieve jubileumkorting van maar liefst 15 procent op bijna het gehele assortiment. En alsof dat nog niet genoeg is, gelden er zelfs kortingen tot wel 60 procent op geselecteerde items.
Dat is niet het enige dat Juwelier Asbroek te bieden heeft. Gedurende deze feestmaand maken klanten die een aankoop doen kans op vele prijzen. Klanten kunnen een kaartje in en deel nemen aan de spannende verloting, waarbij men kans maakt op prachtige horloges en schitterende sieraden. “De trekking vindt plaats aan het einde van de actieperiode, dus zorg dat je meedoet en maak kans op een onvergetelijk cadeau”, benadrukken de Karen en René.


Het verhaal van Juwelier Asbroek begon 15 jaar geleden toen Karin en René de zaak overnamen van Geerdes Juwelier. Met meer dan 30 jaar ervaring in de juweliersbranche en een passie voor het vak, maakte Karin de overstap van verkoopster naar eigenaresse. René, voorheen werkzaam als medisch analist in het ziekenhuis, wijdde zich aanvankelijk twee dagen per week aan de zaak. Daar ontwikkelde hij zijn vaardigheden als ambachtelijk goudsmid en inmiddels werkt hij al weer jaren fulltime in de winkel. Het vakmanschap ligt hem nauw aan het hart. “Het oude laboratoriumwerk was eveneens nauwkeurig vingerwerk, net zoals het werk van een goudsmid,” zegt René. Zijn passie voor het vak blijkt daarnaast uit het contact met mensen. Klanten komen voor herdenkingssieraden, bijzondere trouwringen, of om oude sieraden nieuw leven in te blazen. Vaak gaan deze verzoeken gepaard met unieke en ontroerende verhalen.


In de eigen werkplaats worden sieraden vervaardigd en gerepareerd, waar ook een vakbekwame klokkenmaker klaarstaat voor klokken en horloges. Juwelier Asbroek biedt een breed scala aan sieraden, waaronder uitgebreide collecties (trouw)ringen, hangers, oorbellen, armbanden, horloges en kraamcadeaus, voor zowel de grotere als kleinere budgetten. Ook zijn er mogelijkheden voor exclusieve sieraden op maat, met graveringen in verschillende lettertypen die door de juwelier worden verzorgd. Voor kinderen is er zelfs een mooi diploma na het schieten van gaatjes voor oorbellen. Er is alle tijd om de sieraden rustig te bekijken, en klanten kunnen altijd rekenen op deskundig advies van Karin of een van de gedreven medewerkers.


Op zomerdagen staat de deur wijd open, en mensen lopen gewoon binnen. Karin: “Gelukkig hebben we nooit nare ervaringen gehad. Naast vakmanschap, service en kwaliteit draait het ook om het vertrouwen van onze klanten.”


Karin en René startten hun zaak tijdens de kredietcrisis, 15 jaar geleden. Nu, met de coronaperiode achter zich, kijken ze met voldoening terug op de afgelopen jaren, waarin de zaak gestaag groeide en een prachtige klantenkring werd opgebouwd. “Dankzij onze klanten konden we de zaak uitbreiden,” benadrukken ze. “We zijn dankbaar voor het succes van de afgelopen jaren en zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet.”

Mis deze kans niet om deel uit te maken van het jubileumfeest bij Juwelier Asbroek. Breng een bezoek aan de winkel op Grotestraat 11 in Rijssen en ontdek zijn schitterende wereld van sieraden en horloges. Voor meer informatie en een voorproefje van het assortiment, bezoek ook www.juwelierasbroek.nl.


Bron: Juwelier Asbroek viert 15-jarig bestaan met feestelijke kortingen en verloting (dewiezer.nl)


 

Het bericht Juwelier Asbroek verscheen eerst op Juwelier Asbroek.

02 feb., 2021
Zilver Zilver is een zacht materiaal, maar wel één van de metalen wat bijna puur verwerkt wordt. De aanduiding 925 zegt het eigenlijk al: van de 1000 deeltjes in een legering zijn er 925 puur zilver, de overige 75 deeltjes zijn koper. In zijn zuiverste vorm is zilver, ook wel fijn zilver genoemd, veel te zacht om te verwerken. Door de toevoeging van koper aan de 925 deeltjes zilver, wordt het materiaal versterkt. Hierdoor kan het goed verwerkt worden in bijvoorbeeld sieraden.
02 feb., 2021
Geef goud als je van elkaar houdt
02 feb., 2021
Diamanten in alle soorten en maten
door admin 24 sep., 2019
Onderhoud zilveren sieraden Zilveren sieraden kunnen na verloop van tijd zwart worden, dit komt door de zuurgraad van je huid tijdens het dragen of juist doordat sieraden niet gedragen worden. Dit gebeurt door waterstofsulfide (zwavel), een stof die voorkomt in de lucht en in andere stoffen. Door een chemische reactie wordt een dun zwart laagje […] Het bericht Onderhoud sieraden verscheen eerst op Juwelier Asbroek.
door admin 24 sep., 2019
Zo onderhoud je jouw horloge Heb je net een horloge gekocht bij Juwelier Asbroek Dan wil je hier natuurlijk lang plezier van hebben! Dat lukt je door jouw nieuwe aanwinst goed te onderhouden. Alleen hoe doe je dat? Hoe onderhoud je jouw horloge? Je horloge is veel meer dan een prachtig technisch hoogstandje. Het is […] Het bericht Zo onderhoud je jouw horloge verscheen eerst op Juwelier Asbroek.
Meer posts
Share by: