Herinneringssieraad in de breedste zin van het woord

Herinneringssieraad in de breedste zin van het woord

Een herinneringssieraad heeft niet alleen te maken met het overlijden van een dierbare, maar gaat ook zeker over het vieren van nieuw leven of het koesteren van bijzondere vriendschappen en relaties. Denk bijvoorbeeld aan geboorte, vereeuwiging van vriendschap, verwerking van handgeschreven tekstmelktandjesvoetafdrukjesmoedermelkhaarlokjes van zowel mens als dier, pootafdrukjes, vingerafdrukken of het verwerken van zand van het strand waar u op huwelijksreis bent geweest. Alles wat met herinnering te maken heeft wat samen met de hars kan uitharden kan in de sieraden verwerkt worden

Het verwerken van een klein beetje as in b.v. een ring, hanger of armband behoort ook tot de mogelijkheid.

Tevens kunnen we een bestaand of nieuw sieraad voorzien van een vingerafdruk zowel zichtbaar b.v. voorzijde van een medaillon of onzichtbaar zoals aan de binnenkant van een ring.

Heeft u zelf ideeën of wensen kunt u dit met de goudsmid bespreken.

See You Gedenksieraden    (https://www.seeyougedenksieraden.nl/ )

De prachtige gedenksieraden van See You zijn een vaste toevoeging aan ons assortiment. De stijlvolle sieraden bieden een geheel nieuwe manier om uw dierbaren dichtbij te houden. De modieuze sieraden zijn uniek in hun soort doordat de as (veelal) zichtbaar is binnen het mooi uitgebalanceerde ontwerp. Stijl en emotionele waarde vloeien moeiteloos same in deze prachtige en blijvende herinnering.

Impona  (https://impona.nl/ )

Impona maakt unieke sieraden met een klein aandenken van uw dierbare. Dit kan een (vinger) afdruk zijn, een klein beetje as of een ander kleine herinnering zoals een stukje stof van een kledingstuk. Er is een zeer uitgebreide collectie waar kwaliteit en uitstraling voorop staan. Alle producten worden handgemaakt door ervaren edelsmeden om een hoge kwaliteit en exclusiviteit te kunnen waarborgen.