Blog

Blog

02 feb., 2021
Zilver Zilver is een zacht materiaal, maar wel één van de metalen wat bijna puur verwerkt wordt. De aanduiding 925 zegt het eigenlijk al: van de 1000 deeltjes in een legering zijn er 925 puur zilver, de overige 75 deeltjes zijn koper. In zijn zuiverste vorm is zilver, ook wel fijn zilver genoemd, veel te zacht om te verwerken. Door de toevoeging van koper aan de 925 deeltjes zilver, wordt het materiaal versterkt. Hierdoor kan het goed verwerkt worden in bijvoorbeeld sieraden.
02 feb., 2021
Geef goud als je van elkaar houdt
02 feb., 2021
Diamanten in alle soorten en maten
door admin 24 sep., 2019
Onderhoud zilveren sieraden Zilveren sieraden kunnen na verloop van tijd zwart worden, dit komt door de zuurgraad van je huid tijdens het dragen of juist doordat sieraden niet gedragen worden. Dit gebeurt door waterstofsulfide (zwavel), een stof die voorkomt in de lucht en in andere stoffen. Door een chemische reactie wordt een dun zwart laagje […] Het bericht Onderhoud sieraden verscheen eerst op Juwelier Asbroek.
door admin 24 sep., 2019
Zo onderhoud je jouw horloge Heb je net een horloge gekocht bij Juwelier Asbroek Dan wil je hier natuurlijk lang plezier van hebben! Dat lukt je door jouw nieuwe aanwinst goed te onderhouden. Alleen hoe doe je dat? Hoe onderhoud je jouw horloge? Je horloge is veel meer dan een prachtig technisch hoogstandje. Het is […] Het bericht Zo onderhoud je jouw horloge verscheen eerst op Juwelier Asbroek.
door admin 21 aug., 2019
Juwelier Asbroek bestaat 15 jaar!
Share by: