ANIA HAIE SIERADEN: ALTIJD ON TREND MET BETAALBARE SIERADEN

Het Londense merk Ania Haie vervaardigt sieraden van zilver in verschillende tinten. Maar liefst zes keer per jaar wordt er een nieuwe trendy collectie armbanden, oorbellen en colliers op de markt gebracht. In de collecties worden de nieuwste modetrends vertaald naar sieraden van een hoge kwaliteit met een opmerkelijk mooie afwerking.

De collecties van dit frisse merk worden goed gewaardeerd door fashionista’s en influencers op de social media. Opvallend is het feit dat de sieraden onderling perfect gecombineerd kunnen worden.

HET ONTSTAAN VAN HET SIERADENMERK ANIA HAIE

De succesvolle ondernemers in de wereld van hoogwaardige sieraden Andy en Dave Maine richtten na het bekende Chrysalis (opgericht in 2007), in 2018 het merk Ania Haie op. De collectie mix & match sieraden Coins won een prijs als succesvolle nieuwkomer wat betreft het ontwerpen van betaalbare bijouterie van een hoge kwaliteit. Ook de Orbital serie en de daarop volgende collecties kettingen, armbanden en oorbellen, werd goed ontvangen.

OPVALLENDE SIERADEN VAN ANIA HAIE

Twee opvallende weetjes wat betreft de collecties van het merk zijn het feit dat er maar liefst zes maal per jaar nieuwe sieraden op de markt worden gebracht. Ania Haie sieraden zijn gemaakt voor degenen die graag sieraden combineren of houden van de look waarbij je verschillende colliers met elkaar combineert.

Van boho-chique tot een subtiele stijlvolle look, jij creëert het met de betaalbare sieraden van dit leuke merk. Nog een opvallend gegeven; de sieraden zijn met veel zorg gemaakt van sterling zilver, eventueel met een laagje goud in verschillende tinten. De gedetailleerde afwerking en de trendy ontwerpen tonen een hoge kwaliteit.